Veselinović: Dovođenje pojačanja urgentno - moramo dovesti minimum četvoricu igrača


Vojvodina i Budućnost iz Podgorice igrali su nerešeno 2:2
u prijateljskom meču odigranom na Zlatiboru.

- Danas smo dali šansu svim igračima, kojih zajedno sa omladincima imamo ukupno 20. Igrali smo dva puta po 60 minuta i uočljiv je bio voljno-motivacioni momenat kod svih fudbalera. Mislim da u ovom trenutku i trkački izgledamo veoma dobro, pogotovo s obzirom na to da nam je ovo bio prvi prijateljski meč i to protiv ozbiljnog protivnika. Međutim, ako želimo da budemo na nivou od prošle sezone, a da ni ne govorim o tome da napravimo i nešto više od toga, evidentno je da u najskorijem roku moramo dovesti minimum četvoricu igrača. Jednostavno, to je nešto što je očigledno i smatram da na tome svi moramo vrlo ozbiljno da poradimo – kaže Aleksandar Veselinović.

Šef stručnog štaba crveno-belih ne želi javno da otkrije na kojim pozicijama u timu su Vojvodini potrebna pojačanja.

- Zajedno sa rukovodstvom, odredili smo pozicije u timu na kojima su nam potrebni novi igrači, ali sada već ulazimo u cajtnot. Sredina je priprema i današnja utakmica je pokazala da je dovođenje pojačanja urgentno – ističe Veselinović.

S druge strane, on je prezadovoljan atmosferom i radom igrača na Zlatiboru.

- Uslovi za rad su dobri, baš kao i atmosfera i vremenske prilike. Momci zaista rade izvanredno i što se toga tiče, nemam nijednu zamerku – rekao je Veselinović.

izvor, foto: fkvojvodina.rs

POPULARNO