Tadić: Krivo nam je što nismo uspeli da se plasiramo u osminu finala


Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić, nakon
eliminacije u grupnoj fazi Svetskog prvenstva, izjavio je da je zadovoljan odnosom igrača prema dresu i igrama na sve tri utakmice u Rusiji.

"Imali smo dobre periode igre, čak i na 0:0. Brazil je velika ekipa, igrači su zaslužili poštovanje za Srbiju. U sve tri utakmice smo igrali dobro, u momentima bili i bolji od protivnika, ali to je fudbal. Sasekao nas je poraz od Švajcarske. Da li sam zadovoljan? Uvek može bolje, iako mogu da budem zadovoljan odnosom", rekao je Krstajić za RTS posle utakmice.

On je dodao da je njegova ekipa pružila solidan otpor Brazilu.

"Dobro smo stajali u prvom poluvremenu, osim situacije kod gola. To ne sme da nam se događa. Ipak, nije lako preuzimati igrače Brazila".

Vezista Dušan Tadić žali za propuštenim prilikama Aleksandra Mitrovića u drugom delu igre.

"Imali smo šanse, sve bi bilo drugačije da smo jednu iskoristili. Srbija treba da bude ponosna na nas", rekao je Tadić i složio se da je poraz od Švajcarske odlučio plasman Srbije na Svetskom prvenstvu.

Tadić je poručio da je napravljena odlična atmosfera u nacionalnom timu.

"Želeli smo najbolje, disali kao jedan, to se videlo na svakom koraku. Trudili smo se, selektor je stvorio dobar duh i atmosferu. Krivo nam je što nismo uspeli da se plasiramo u osminu finala", zaključio je on.

izvor: Tanjug, RTS, agencije, foto: facebook.com/fifaworldcup

POPULARNO