Studentima stoni fudbal doneo televizore za domove


Takmičenje u stonom fudbalu, koje je organizovao OPENS u
svojim prostorijama u Ulici Laze Telečkog 2, okupilo je nekolicinu zaljubljenika u taj vid zabave s namerom da osvoje vredne nagrade – tri televizora, koja će krasiti zajedničke prostorije domova najboljih ekipa i omogućiti im da prate tekuće Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Koordinatorka projekta „OPENS 2019” za saradnju s institucijama Nataša Igić kaže da se ideja za tu akciju pojavila u aprilu, kada su potpisali protokol o saradnji s više od 20 studentskih organizacija u Novom Sadu, ali i s predstavnicima institucija koje sarađuju s akademcima, među kojima su se našli Univerzitet, Studentski kulturni centar, Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata i drugi. Nakon toga je usledio neformalni razgovor, u kojem su od studenata saznali šta im je neophodno i koje bi aktivnosti želeli da organizuju.

– S obzirom na lepu saradnju sa Studentskim centrom i direktorom Zoranom Martinovićem, došli smo na ideju da im poklonimo tri televizora, a svakako želimo da u narednim godinama opremimo sve studentske domove – objasnila je Nataša Igić, prenosi Dnevnik. – Događaj smo upriličili u našoj kancelariji da bi mladi stekli naviku da dolaze ovamo po informaciju i pomoć jer mi i jesmo ovde za njih.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: NSinfo, ilustracija

POPULARNO