Starbaks stiže u Srbiju - prvi će biti otvoren u toku ove godinu


AmRest Holdings SE, najveći operater restorana u centralnoj
Evropi kotiran na berzi, najavio je da planira da otvori "Starbaks" lokale u Srbiji, a prvi će biti otvoren već u toku ove godinu u Beogradu!

"Veoma nam je drago što smo kroz otvaranje svog prvog lokala u Beogradu u stanju da gostima u Srbiji ponudimo jedinstveno 'Starbaks' iskustvo. Ova zemlja ima bogatu kulturu kafe i unapred se radujemo što postajemo njen deo, te što ćemo posetiocima pružiti mesto gde će moći da uživaju u kvalitetnoj kafi i otkriju našu strast", izjavio je Adam Mularuk, predsednik za "Starbaks" u kompaniji AmRest.

Od samog svog osnivanja, 1971. godine, "Starbucks Coffee Company" posvećena je nabavci i prženju kvalitetne kafe sorte arabika u skladu sa etičkim principima. Danas, kada ima više od 28.000 lokala širom sveta, "Starbaks" je najveća firma na globalnom tržištu prženja i prodaje specijalne kafe.

"Nepokolebljiva predanost postizanju izvanrednih rezultata i privrženost našim osnovnim principima omogućavaju nam da svakom potrošaču u svakoj šoljici priuštimo doživljaj jedinstvenog iskustva. Da podelite ovo iskustvo sa nama, dođite u naše lokale ili nas posetite na internetu na stranicama news.starbucks.com i Starbucks.com.", poručuju iz ove kompanije.

AmRest Holdings SE je najveći operater restorana u centralnoj Evropi kotiran na berzi. AmRest je partner kompanija KFC, Pizza Hut, Starbucks i Burger King i vlasnik ekskluzivnog brenda La Tagliatella i dva kineska koncepta, Blue Frog i KABB. Ova kompanija trenutno kontroliše preko 1.600 partnerskih restorana brze hrane i neformalnih restorana (sa konobarskim posluživanjem) u 16 zemalja: Poljskoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Srbiji, Hrvatskoj, Rusiji, Španiji, Francuskoj, Nemačkoj, Portugaliji, Austriji, Sloveniji i Kini.

izvor: mondo.rs, agencije, foto: ilustracija

POPULARNO