Sergej: Posvetio sam se samo Svetskom prvenstvu - O transferu posle Mundijala


Jedan od najboljijh srpskih fudbalera, bivši igrač Vojvodine
i momak oko koga se "vrte" milioni, Sergej Milinković-Savić, ističe da nije vreme za priču o njegovoj fudbalskoj budućnosti.

"Sergej vredi više od 100 miliona", "Sergej ne ide iz Lacija", "Sergeja žele Junajted, Juventus, Pari Sen-Žermen"...

Ime Sergeja Milinković-Savića jedno je od najčešće pominjanih u evropskom fudbalu. Nedeljama i mesecima unazad, priča se o ovom momku, čija cena raste iz dana u dan, a koji bi svoj rejting mogao dodatno da podigne ako na Mundijalu pokaže ono što zna.

Malo je falilo da na Mundijal ni ne ide...

Posle poraza od Čilea u ponedeljak u Gracu (0:1), Sergej je prošao pored novinara, ni ne konstatujući ih. U njegovu odbranu stao je selektor Mladen Krstajić zamolivši za razumevanje za Sergeja.

"Morate i njega da razumete. U Srbiji su plate nekoliko stotina evra, a taj momak je u pričama o desetinama miliona evra. Nije mu lako, veliki je to pritisak", rekao je Krstajić pre nekoliko dana.

Posle dužeg vremena srpski novinari danas imali su priliku da popričaju sa Sergejem i upitaju ga, naravno, i za to kako sve te priče i svi ti milioni utiču na njega.

"Trudim se da to ostavim sa strane, nije mi lako, svaki dan čitam neku novu stvar, osećam neki pritisak, ali dobro ću se izboriti sa tim na SP. Na to sam navikao. Naravno, ovde sam sa ekipom, posvetio sam se samo Svetskom prvenstvu. O transferu ću razmišljati posle Mundijala", naveo je 23-godišnji "vezista" rođen u Ljeidi (Španija), bar još nekoliko nedelja fudbaler Lacija!

izvor: mondo.rs, agencije, foto: fss.rs

POPULARNO