Rockov blizu odlaska iz Voše, samo inostranstvo - stižu napadači iz Afrike


I pored toga što je promet veliki, u Vojvodini je zarada i dalje
mala. Šef stručnog štaba Aleksandar Veselinović je uoči odlaska na odmor u Grčku najavio da očekuje da neki započeti poslovi na planu angažovanja novajlija budu završeni do kraja ove nedelje, ali to se ipak neće dogoditi, prenosi Žurnal.

- Odložili smo to za narednu nedelju – raportira sportski direktor Saša Drakulić, po prirodi posla za koji je zadužen ovih dana najzauzetiji klupski operativac. - Imamo mnogo kontakata, među kojima su i oni za koje može da se kaže da su pri kraju jer je postignuta načelna saglasnost. Ali, ipak, se ne usuđujem da to prihvatim zdravo za gotovo. Iskustvo uči da je kraj tek kad se stave potpisi.

Hoće li na početku priprema biti potencijalnih novajlija iz inostranstva?

- Svi su izgledi da hoće. Za sada samo mogu da kažem da su u opciji stranci, napadači sa afričkog kontinenta. Videćemo šta će se od toga ostvariti, pogotovo što planiramo da jedno vreme budu na probi kako bismo proverili njihove kvalitete, prenosi Žurnal.

Kako sada stvari stoje, aktuelniji su odlasci?

- Ugovori su istekli Jovančiću, Lakićeviću i rezervnom golmanu Periću dok smo se s Vujanovićem sporazumno razišli.

Neočekivano, može da se otvori problem na poziciji golmana?

- Periću je istekao ugovor, a prvi golman Rockov ima kombinacije da karijeru nastavi u inostranstvu. U tom slučaju bismo ostali na mladim čuvarima mreže Iliću i Pilipoviću, pa bi nam zato, ako Rockov ode preko granice, dobro došlo da konkurenciju pojačamo sa iskusnijim golmanom od Ilića i Pilipovića, prenosi Žurnal.

izvor: zurnal.rs, agencije, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

POPULARNO