Kežman: Sergej fokusran samo na Svetsko prvenstvo - Klubovi iz cele Evrope ga traže


Bogati klubovi iz najozbiljnijih evropskih liga će morati da
pričekaju bar još mesec dana kako bi došli do trijumfa u trci za potpis Sergeja Milinkovića-Savića. To je u razgovoru za "Korijere delo sport" otkrio agent srpskog reprezentativca Mateja Kežman, uz objašnjenje da momak od koga se puno očekuje u Rusiji trenutno uopšte ne želi da razmišlja o novoj sredini.

- Sergej je okončao odličnu sezonu, ali je trenutno fokusran samo na Svetsko prvenstvo sa Srbijom. Klubovi iz cele Evrope ga traže. Saslušaćemo ponude, pričati i tek onda odlučiti o sledećim koracima. Ipak, sve to će se dogoditi tek posle Mondijala u Rusiji - objasnio je Kežman u kratkoj izjavi Italijanima.

Milinković-Savić je imao fantastičnu sezonu i već pred kraj prošle godine krenula je licitacija sa ciframa koje bi potencijalni kupci mogli da daju Rimljanima za Sergejev potpis. Ta licitacija je retko išla ispod 100 miliona evra, ali je predsednik "nebesko-plavih" kategoričan i ne želi da razmišlja o prodaji bez 120 miliona evra obeštećenja.

Borbu za potpisom srpskog reprezentativca već mesecima vode PSŽ, Juventus i Mančester junajted, a ono na šta svakako računa njegov agent, kao i čelnici Lacija je da će Sergeju cena dodatno da poraste u slučaju dobrih izdanja na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

izvor: novosti.rs, agencije, foto: fkvojvodina.rs

Gojko Kačar: U obzir dolazi samo Vojvodina

POPULARNO