"Jedva čekamo da zaigramo protiv velikog Brazila - Nećemo se predati..."


Od prve i do danas jedine pobede reprezentacije naše zemlje nad
Brazilom na zvaničnim FIFA svetskim prvenstvima u fudbalu prošlo je 87 godina, 11 meseci i 12 dana.

Trinaestog dana, u 20 časova na "Lužnjikiju", "orlovi" selektora Mladena Krstajića imaće priliku da učine nemoguće, nešto što nije uspelo generacijama fudbalera koje su nastupale za nekoliko zemalja različitog imena: da pobede najtrofejniji fudbalski tim na svetu i plasiraju se u osminu finala Mundijala u Rusiji.

Baš zato što deluje nemoguće, vredi pokušati!

"Ovo je turnirsko takmičenje. Imamo šansu da se nadmećemo sa velikim Brazilom. Nema ništa lepše od toga", rekao je u jednom trenutku selektor Krstajić, koji je ovog utorka govorio u društvu kapitena Aleksandra Kolarova.

"Brazil je fudbalska velesila", rekao je Krstajić na početku obraćanja srpskim, brazilskim, ali i novinarima iz ostalih zemalja, a najavljeno ih je 600 za meč na stadionu Spartaka iz Moskve.

"Opušteni su pred svaku utakmicu, to im je deo mentaliteta, međutim, mi moramo da gledamo sebe, kako da napravimo dobru atmosferu. Nećemo se predati, daćemo maksimum. Šta nas brine pred ovu utakmicu? To što imaju 23 igrača istog kvaliteta. Kompaktni su, sa dobrim pasom. To vidi ceo svet i mi ih poštujemo kao tim, ali ćemo sutra gledati i sebe. Nama je cilj da se što bolje pripremimo i pokažemo karakter", rekao je i naglasio:

"Jedva čekamo da zaigramo protiv velikog Brazila. Nećemo se predati, daćemo sve što imamo, pa ćemo videti kakav će biti rezultat".

foto: facebook.com/FudbalskiSavezSrbije

POPULARNO