Igrači odlaze sa Vošinih priprema: Ne znamo gde je Gajić, ne možemo da ga pronađemo


Umesto da, kako su očekivali, redove fudbalera Vojvodine na
Zlatiboru pojačaju novoangažovani igrači, u klubu se suočavaju s (ne)planiranim odlascima.

Nijedno novo lice nije stiglo na planinsku lepoticu, ukoliko izuzmemo dolazak Nemanje Milojevića, dan posle ostalih kandidata za tim. Nakon odlaska Marka Putinčanina u Olimpiju iz Ljubljane i Aleksandra Radovanovića u francuski Lans, crveno-beli tabor napustio je i Marko Gajić, igrač koji je u ovom prelaznom roku stigao iz Voždovca.

Dan nije nagoveštavao posebne zanimljivosti, ali je prepodnevni trening neočekivano propustio Gajić. Trener Aleksandar Veselinović nije umeo da objasni gde se ovaj štoper nalazi i zbog čega ga nema na treningu.

„Ne znamo gde je Gajić, ne možemo da ga pronađemo“, rekao je Veselinović novinarima koji prate pripreme Vojvodine.

Po povratku sa treninga saznali smo da je Marko Gajić spakovao stvari i napustio hotel, a na telefonske pozive nije odgovarao. Navodno, poput Putinčanina i on je dobio poziv od Ilije Stolice da pređe u Olimpiju i zbog toga nikako nije želeo da kod notara overi potpisani ugovor s Vošom. Notarka je, čak, u petak bila na Zlatiboru i Gajić je tada odbio da stavi potpis na overu, pa se nešto kasnije, posle dugih razgovora s generalnim direktorom kluba Darkom Jevtićem i sportskim direktorom Sašom Drakulićem, predomislio i odlučio da to, ipak, učini. Činilo se da je sve dogovoreno, ali je na putu ka notaru u Užicu, ponovo odbio takvu mogućnost i posle toga je jednostavno – nestao. Kao razlog za takav potez, doduše nezvanično, naveo je da su menjane dogovorene odredbe ugovora i da to nije mogao da prihvati. Istina je, kao i uvek u ovakvim situacijama, negde između, a činjenica je da trener Veselinović više ne može da računa na nesuđeno pojačanje.

„Pre neki dan rekao sam da pod hitno moramo da dovedemo četvoricu igrača, a sada je ta brojka povećana na pet fudbalera“, kazao je Veselinović, prenosi Dnevnik.

izvor: dnevnik.rs, foto: fkvojvodina.rs

POPULARNO