Fitnes leto Novi Sad - Besplatni treninzi na Štrandu


Besplatni treninzi na Štrandu biće organizovani od 15. juna do
1. jula u okviru programa „Fitnes leto Novi Sad 2018“.

Događaj organizuje Udruženje za sport i rekreaciju „Plank fit“, u saradnji s organizatorima istog događaja koji se izvorno održava u Banjaluci već osam godina i s klubom „Fitboks“. Treninzi će biti održani svakodnevno tokom tih 15 dana od 19.15 do 20.15 sati na velikoj bini na travnjaku Štranda.

Novosadski klub „Fitboks“ pozvan je da bude partner u tom projektu i na taj način postao je glavni organizator događaja jer je upravo trening osnova „Fitnes leta“ te će treneri tog kluba sami kreirati program. Trener i kineziolog Sandra Bošković ističe važnost dijagnostike i prilagođenosti treninga svakom ponaosob.

– Treninzi neće biti stalno isti, planiramo prilagođeni trening srednjeg intenziteta, intenzivniji i trening joge, vezan za disanje i kičmu – kaže ona, najavljujući šta sve očekuje potencijalne vežbače. – Želimo da akcenat stavimo na zdravlje i dijagnostiku, te ćemo uraditi besplatnu analizu telesnog sastava korišćenjem bioimpedance, odnosno procenta masti, vode i mišića u telu. Merićemo i obime, da ljudi dobiju morfološku sliku svog tela jer vole da vide u kakvom su stanju, prenosi Dnevnik.

izvor: dnevnik.rs, foto: Promo, Fitnes leto Banjaluka, FIT LETO Novi Sad FB