Bivši igrači Voše pred Svetsko prvenstvo: Ove lopte lete, treba to da iskoristimo - naravno da ćemo šutirati


Tadić i SMS poručuju da će iskoristiti dizajn lopte i što više
šutirati ka protivničkim golmanima. Izabrali su svoje favorite na Mundijalu, ali i dobili upustva - bez priče sa sudijama.

Engleska je u četvrtak uveče rutinski pobedila Kostariku 2:0 u pripremnom meču za Mundijal u Rusiji, a napadač Mančester junajteda Markus Rašford pokazao je "orlovima" kako može da se savlada Kejlor Navas.

Fudbaleri i članovi stručnog štaba zajedno su posmatrali utakmicu Engleske i Kostarike, a glavni utisak je...

"Ničim nas nisu iznenadili, odmarali su neke svoje najbolje igrače. Igrali su u istoj formaciji kao i do sada (5-4-1). Gledali smo dosta njihovih utakmica, a dobićemo i informacije sa lista mesta, jer su naša dva skauta bila na utakmici. I nismo zabrinuti", rekao je Milan Obradović, jedan od pomoćnika selektora Mladena Krstajića.

Komentarišući efektan gol koji je Rašford dao Navasu, Dušan Tadić i Sergej Milinković-Savić kažu da je na majstoriju uticala i lopta.

"Ove lopte lete, golmanima će biti mnogo teško da ih brane. Treba to da iskoristimo", kaže Tadić, a Sergej je dodao: "Meni prijaju, ja ih volim. Mogu da šutnem sa svakog dela terena i naravno da ćemo šutirati", prenosi Mondo.

Tadić je dodao i da meč protiv Čilea koji je odigran u ponedeljak u Gracu (0:1), "nije merodavan za ocenu, jer je u timu bilo dosta mladih igrača".

Ali, za utakmicu protiv Bolivije, koja će biti odigrana u subotu od 18 časova, u Gracu, uveren je Tadić, sve će biti bolje.

"Poznajemo dosta igrača iz sve tri reprezentacije koji će nam biti protivnici na Mundijalu. Kostarika je dobro organizovana ekipa, stalno igra u stistemu 5-4-1, uigrani su. Moraćemo da imamo dobar protok lopte da bismo napravili višak i tako ih kaznili", rekao je Tadić.

izvor: mondo.rs, agencije, foto: fss.rs

POPULARNO