Voša sa drugim timom u Beogradu - za kraj sezone


U poslednjem kolu Superlige fudbaleri Vojvodine u četvrtak
gostuju kod Čukaričkog u Beogradu.

Bez obzira na ishod ove utakmice, Voša će prvenstvo završiti na osmom mestu, što je najlošiji plasman još od 2006. godine, kada je bila devetoplasirana.

I pored neispunjenja sportskih ciljeva, fudbaleri ekipe koju predvodi trener Aleksandar Veselinović imaće obavezu da odigraju dobar meč, da im ne fali motiv i da pokažu da zaslužuju dres jednog od naših nastarijih superligaških klubova. Da je zaista tako svedoče i reči pomoćnog trenera Spasoja Jelačića.

„Namera nam je da u ovoj utakmici pružimo šansu svim igračima koji su ove sezone imali manju minutažu, ili uopšte nisu dobijali prostor da zaigraju. Nekolicina prvotimaca neće ni putovati u Beograd, pri čemu, pre svih, mislim na Jovančića, Radovanovića, Vukasovića i Lakićevića, koji su u dosadašnjem delu sezone bili među liderima ekipe“, najavio je Jelačić.

To, opet, otvara vrata nekim novim klincima da bljesnu i pokažu da zaslužuju pažnju stručnog štaba i da dokažu da je, između ostalih, i na njima Vošina budućnost.

„Na put će krenuti i trojica omladinaca - Nešković, Mandić i Jeličić. Voleo bih da možemo o utakmici s Čukaričkim da govorimo kao o pravom derbiju i da ona ima posebnu važnost i težinu, ali, u svakom slučaju, naši igrači imaće obavezu da se profesionalno odnose prema obavezama, posebno prema imenu, dresu i grbu kluba za koji igraju. Bez obzira na to što je reč o poslednjem susretu u sezoni, očekujem maksimalan pristup i da pokažemo veliku želju da pobedimo“, jasan je Jelačić.

Trener Veselinović će nastojati da reši još neke dileme koje ima u pogledu fudbalera na koje će računati i u sledećoj sezoni. Biće to i najbolji motiv, posebno mlađim prvotimcima, da pokažu koliko vrede, a to bi moglo da stvori preduslove da odigraju dobru utakmicu.

U sastavu Vojvodine biće određenih promena u odnosu na prethodne utakmice. Kako je trener Veselinović najavio, šansu da od prvog minuta stane na gol dobiće dvedesetogodišnji Marko Ilić . Što se startne postave tiče, može se očekivati sledeći tim: Ilić - Lazarević, Veselinović, Saničanin, Antić - Putinčanin, Arsić, Zličić- Avramovski, Mesarović, Eze.

izvor: fkvojvodina.rs, dnevnik.rs, agencije, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

POPULARNO