Voša kreće u rekonstrukciju tima - stiže novo pojačanje iz Spartaka


Vojvodina kreće u rekonstrukciju tima nakon katastrofalne sezone

Trener Aleksandar Veselinović izjavio je da je poslednjih nekoliko kola u plej-ofu, kada je Vojvodina ostala bez ikakve šanse da se domogne Evrope, zapravo poslužilo da vidi na koje igrače može da računa za narednu sezonu, šansu su dobili igrači iz omladinskog pogona, a Novosađani će i pre početka prelaznog roka pokušati da angažuju pojačanja na deficitarnim pozicijama.

Velika "rupa" ostaje na mestu desnog beka pošto Ivanu Lakićeviću ističe ugovor, i najverovatnije prelazi u Đenovu, a "lale" su blizu dogovora oko njegove zamene.

Kako je Mondu potvrđeno iz više izvora, prvi "pik" na ovoj poziciji jeste Aranđel Stojković (23) iz Spartaka sa kojim je Veselinović već sarađivao na severu Bačke.

Stojković je u minuloj sezoni za Spartak odigrao čak 35 mečeva, najviše od "igrača u polju", i postigao je tri gola. Ukoliko do transfera dođe - bio bi drugi igrač "golubova" koji se u poslednjih šest meseci preselio iz Suboticu u Novi Sad, pošto je to zimus uradio Aleksandar Radovanović.

Vojvodina je prethodno dogovorila dolazak Nemanje Milojevića iz Čukaričkog, dok pored Lakićevića klub sigurno napušta i Dušan Jovančić koji se kao slobodan igrač seli u Crvenu zvezdu.

izvor: mondo.rs, agencije, foto: NSinfo

Posle 55 godina Novi Sad ima dva kluba u Superligi

POPULARNO