Više od 1.400 parking mesta za Poljoprivredni sajam


Tokom 85. međunarodnog poljoprivrednog sajma, od 15. do 21.
maja, biće moguće parkirati vozila na sledećim mestima: Novosadskog sajma (od Drinske do Hajduk Veljkove i od Hajduk Veljkove do Mičurinove), plato ispred sajamske hale, ugao Novosadskog sajma i Haduk Veljkove, plato između Mičurinove i Hajduk Veljkove, ispred sajamske hale u Hajduk Veljkovoj, zatim u Ulici braće Popović (neparna strana, od Branka Bajića do Stevana Mokranjca, i od Branka Bajića do Hajduk Veljkove), u Branka Bajića, Bogdana Garabantina, Mičurinovoj, te u dvorištu Zavoda za transfuziju krvi.

Za parkiranje autobusa predviđen je Bulevar Evrope, u desnoj kolovoznoj traci u oba smera, od Futoškog puta do Hadži Ruvimove.

Na navedenim lokacijama ima više od 1.400 mesta za parkiranje, koja će se naplaćivati od 8 do 20 sati po 250 dinara za ceo dan, i to SMS-om na broj 8288 ili kupovinom karte na kiosku. Za one koji žive u neposrednoj blizini važiće stanarske parking-karte. „Pauk služba” će zajedno s Komunalnom i Saobraćajnom inspekcijom i policijom raditi pojačano da bi se izbegle gužve zbog nepropisnog ostavljanja vozila.

POPULARNO