Radovi širom grada: "Put" popravlja kolovoz u gradu i okolini


Ekipe JKP “Put” iz sektora održavanja i signalizacije
svakodnevno su na terenu, ali njihove aktivnosti u velikoj meri zavise od vremenskih (ne)prilika.

U slučaju nepogoda i obilnijih padavina radovi će biti prekinuti i nastavljeni čim se za to stvore uslovi. Ekipe održavanja rade na vraćanju raskopanih površina za “Telekom” u: Rumenačkoj, Novosadskog sajma, Pap Pavla, Šafarikovoj, Žarka Zrenjanina, Miroslava Antića, Maksima Gorkog, Stražilovskoj i Radničkoj ulici. Nastavlja se i uređenje saobraćajnih površina u krugu Kliničkog centra, gde je akcenat na povećanju broja parking mesta.

Popravka kolovoza struganim asfaltom u toku je na Vidovdanskom naselju, u ulicama Milenka Stojkovića, Boška Novakovića, Koče Vasiljevića, Sofije Vujić, Stevana Šalajića i Ilije Versajkova.

Uporedo se odvijaju i pripreme za popravku kolovoza asfaltom u kaćkim ulicama Novosadskoj i Vuka Karadžića. Na putu za Šangaj u toku su popravke oštećenog dela kolovoza asfaltom, dok se popravka tucaničkog kolovoza odvija u ulici Lipove vode u Novim Ledincima.

Na deonici puta Rumenka-Kisač-Stepanovićevo u toku je ručno košenje trave uz putne bankine.

Odeljenja signalizacije postavljaju privremenu signalizaciju u okviru i oko Međunarodnog poljoprivrednog sajma, dok jedna ekipa menja uništenu semaforsku šahtu, zarušenu od strane teretnog kamiona na raskrsnici Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Sonje Marinković.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: ilustracija, jkpput.rs

POPULARNO