Preko 19 miliona dinara iz budžeta - za uklanjanje žvaka, popravke bedema, fontana...


Po nalogu Uprave za komunalne poslove i drugih gradskih službi
uskoro će krenuti redovni godišnji radovi na održavanju mostova i bedema na Tvrđavi, novosadskih fontana i tartan staza, uklanjanje žvakaćih guma, kao i postavljanje tabli sa imenima ulica.

Kako 021.rs saznaje, Gradska uprava je upravo završila niz tendera vrednih više od 19 miliona dinara kojim su izabrani izvođači radova na ovim uglavnom redovnim poslovima održavanja delova gradskog mobilijara i javnih površina.

Tako će za održavanje drvenih mostova, bedema i staza na Petrovaradinskoj tvrđavi biti zaduženo JKP "Lisje" i za to će dobiti 2,8 miliona dinara.

Istu sumu će dobiti i novosadske firme "Balkanija" i Agencija za geodetske aktivnosti "Peni-Yard" koje će postavljati table sa imenima ulica.

Za održavanje gradskih fontana zadužena je firma Vintteam iz Novog Sada, koja će iz budžeta za taj posao biti plaćena 4,5 miliona dinara.

Najviše će zaraditi firma Eurocom iz Novog Sada koja je dobila dva posla od Uprave za komunalne poslove. Za uklanjanje žvakaćih guma i sličnih nečistoća sa trotoara i drugih javnih površina dobiće 7,2 miliona dinara, a za održavanje tartan staza i drugih podloga 1,8 miliona, prenosi 021.rs.

izvor: 021.rs, foto: NSinfo

POPULARNO