Medojević neće u C.zvezdu


Na forumu navijača Vojvodine pojavila se poruka bivšeg kapitena
u kojoj navodi da mu je prioritet ostanak u inostranstvu.

Pojedini mediji praktično su već promovisali Slobodana Medojevića u novog fudbalera Crvene zvezde, međutim, bivši kapiten Vojvodine i nije ni blizu transfera.

Na forumu navijača Vojvodine pojavila se poruka za koju se tvrdi da ju je napisao 27-godišnji defanzivni vezista, trenutno član nemaćkog Darmštata, a koja deluje autentično. U njoj, Medojević tvrdi da mu je prioritet ostanak u inostranstvu, kao i da bi se u slučaju povratka u Srbiju opredelio za svoj nekadašnji klub, prenosi Mondo.

"Svi moji dalji planovi vezani su za inostranstvo. Povratak u Srbiju i Zvezdu nije opcija za mene, uprkos svemu što se pisalo po medijima. Kroz neko vreme u budućnosti, ako me naravno budu želeli, nadam se da ću se vratiti u svoj klub da uradim nešto što nisam uspeo pre nego što sam otišao u inostranstvo, a to je da osvojim titulu... Veliki pozdrav za sve navijače i do nekog sledećeg viđenja", piše u poruci.

Medojević je ponikao u Vojvodini, a iz Novog Sada je otišao januara 2012. u Volfsburg. Tamo se zadržao do leta 2014, kada je prešao u Ajntraht Frankfurt, iz kojeg je zimus kao slobodan igrač stigao u Darmštat. 

Za nemačkog drugoligaša je odigrao 12 utakmica, a ugovor mu važi još godinu dana.

izvor: mondo.rs, agencije, foto: Dušan Jocić, FK Vojvodina