Linija 56 - izmena u Begeču od 28. do 30.05.


Zbog izvođenja radova na sanaciji kolovoza u begečkim ulicama
Kralja Petra I i Laze Kostića, od 28. do 30. maja, privremeno će biti izmenjena trasa kretanja linije 56. Izmena trase obaviće se fazno, u skladu sa radovima na kolovozu:

PRVA FAZA (OBA SMERA)
AUTOBUSI ĆE IZ PARTIZANSKE ULICE SKRETATI LEVO U ULICU ĐURE JAKŠIĆA, ZATIM DESNO U ZMAJ JOVINU ULICU, NASTAVLJAĆE IVANJDANSKOM ULICOM DO ULICE LAZE KOSTIĆA ODAKLE ĆE SE UKLJUČIVATI NA REDOVNU TRASU DO OKRETNICE. U SUPROTNOM SMERU AUTOUBSI ĆE SAOBRAĆATI ISTOM TRASOM.
Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno otvorena autobuska stajališta: par stajališta u zoni raskrsnice ulica Ivanjdanska/Zmaj Jovina, par stajališta u zoni raskrsnice Ivanjdanska/Branka Radičevića i par stajališta u zoni raskrsnice Ivanjdanska/Dositeja Obradovića.


DRUGA FAZA (SMER NOVI SAD-BEGEČ) nastupa nakon zatvaranja pristupa postojećoj okretnici linije 56
AUTOBUSI ĆE SAOBRAĆATI REDOVNOM TRASOM DO ULASKA U ULICU KRALJA PETRA I, ZATIM LEVO U ULICU ZMAJ JOVINA GDE ĆE IZDRŽAVATI VREME DO POVRATKA KADA ĆE SE ULICOM ĐURE JAKŠIĆA VRAČATI NA REDOVNU TRASU.
Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno otvoreno autobusko stajalište u blizini raskrsnice Ivanjdanska/Zmaj Jovina, smer ka Novom Sadu.

POPULARNO