"Frogville Fest" u Žablju: Fiskalni Račun, Neprijatelj Prelazi Zeku, Drum ‘N’ Zez...


"Frogville Fest 2018" održaće se u subotu, 23. juna u Žablju


Frogville Fest je muzički projekat koji je nastao 2012. godine kao mali koncert u organizaciji skupine entuzijasta i zaljubljenika u muziku, koji su želeli da daju svoj doprinos muzičkoj i festivalskoj sceni Žablja, Vojvodine i Srbije.

Oni su 2016. godine proslavili pet godina rada, tokom kojih su pored koncerta organizovali muzičke radionice, tribine, otvoreni bioskop i druge aktivnosti, a u sklopu muzičkog programa imali su prilike da ugoste neke od velikih imena sa domaće muzičke scene kao što su Orthodox Celts, Irie FM, Zbogom Brus Li, Who See, Bjesovi, Atheist Rap, Stereo Banana, Muzika Poludelih, Wolfram, kao i veliki broj manje afirmisanih imena.

Ove godine organizuju šesti po redu Frogville Fest, a organizatori kao i do sada, najavljuju pozitivnu letnju atmosferu, odličnu produkciju koncerta i energične nastupe manje ili više afirmisanih izvođača različitih muzičkih žanrova.

Kompletan line up će činiti Ras Milenko, The Petting Blues Band, Mutant Urban Dance Ansambl, Fiskalni Račun, Neprijatelj Prelazi Zeku, Drum ‘N’ Zez, Anger As A Gift i Cheeka & Baloo.

foto: facebook.com/FrogvilleFest