Uređuju se prilazi Petrovaradinskoj tvrđavi


Proteklih nekoliko dana radnici Puta vredno rade na zameni
oštećenih ivičnjaka na prilazu Petrovaradinskoj tvrđavi kod „Lovotursa“. Takođe, kod glavnog ulazu na Tvrđavu počela je popravka pešačke staze od betonskih ploča. Kako nam je za Dnevnik rekla Biljana Ćubić, zadužena za odnose sa javnošću, radovi, koji su uveliko u toku u ovom delu grada, nastaviće se sledeće sedmice nakon vaskršnjih praznika. Pored toga, građevinske ekipe redovno saniraju udarne rupe u Ulici Račkog, Trandžamentskoj, Širinama i Ulici breza.

Osim u Petrovaradinu ekipe JKP „Puta“ u Veterniku popravljaju tucaničke kolovoze, dok se oštećenja na kolovozu saniraju u ulicama Bajči Žilinskog i Šajkaškog odreda u Novom Sadu, što je, prema rečima Biljane Ćubić, redovna aktivnost nakon zimskog perioda, a koja se rade po nalozima inspekcijskih i drugih nadležnih organa.

Nakon više godina dvorište Osnovne škole „Jovan Dučić“ u Petrovaradinu dobiće novo ruho. U planu je potpuna rekonstrukcija, a radnici će tokom prolećnog raspusta presvući fudbalski i košarkaški teren asfaltom, pa će đake dočekati uređeno i obnovljeno dvorište.

izvor: dnevnik.rs, foto: ilustracija

POPULARNO