Urbana proslava Prvog maja - "Novosadski uranak" u Limanskom parku


U Limanskom parku će u utorak 1. maja biti održana
tradicionalna i urbana proslava Prvog maja pod nazivom "Novosadski uranak".

Ove godine nastupaju "Kilo Kilo banda" i "Grate", a pre njih publika će moći da čuje nekoliko mladih novosadskih sastava koji će biti izabrani posle konkursa koji organizuju "Audio Konstruktor" i Radio 021.

Od svih pristiglih prijava odabraće se šest bendova koji će svirati u parku. Pored toga što će imati priliku da nastupe na velikoj bini opremljenoj najboljom tehnikom u Srbiji, svaki bend će na poklon dobiti snimak svog nastupa u najkvalitetnijoj produkciji, kao i poklon od prodavnice muzičke opreme "Plejer" iz Novog Sada.

Zainteresovani treba da pošalju kratku biografiju benda i jedan demo snimak. U obzir dolaze sve forme izvođenja i nije neophodno da to bude autorski rad. Snimci se šalju na mejl: radio021@021.rs, a konkurs je otvoren do 20. aprila.

Program će inače početi u 10h svirkama odabranih bendova, Kilo Kilo banda nastupa od 13h, a Grate od 14 časova. Tradicionalna manifestacija čiji je cilj afirmacija novosadskih bendova, podržana je od strane Uprave za kulturu grada Novog Sada, a organizator je i ove godine "Audio konstruktor".

Ovo će biti sedma po redu urbana proslava Praznika rada. Podsetimo, prvi "Novosadski uranak" u Limankom parku održan je 2004. godine u organizaciji Radija 021.

izvor: 021.rs, agencije, foto: NSinfo

POPULARNO