Traže 200 novih radnika - iz Petrovaradina i Sremskih Karlovaca na posao u Inđiju


U okviru Dana karijere, koji je organizovan u prostorijama
Mesne zajednice Petrovaradin žitelji su juče imali priliku da konkurišu za radno mesto u proizvodnom pogonu kompanije “IGB Automotiv” u Inđiji.

Kandidatima je stručni tim predstavio kompaniju i upoznao ih sa načinom poslovanja i zapošljavanja, sa sistemom obuke, kao i o mogućnostima napredovanja.

Kako su objasnili iz ove kompanije, na ovaj korak su se odlučili usled proširenja proizvodnih kapaciteta, pa je ove godine raspisan konkurs za prijem 200 novih radnika u proizvodnom pogonu sa područja opštine Irig, Sremskih Karlovaca i Petrovaradina. Tako je 10. aprila organizovani Dan karijere u MZ Irig, juče u MZ Petrovaradin. Konkurs traje do kraja aprila, a kandidati koji nisu bili u mogućnosti da dođu u mesne zajednice biografije mogu dostaviti kompaniji putem imejl adrese prijava@bauerhin.rs.

Kompanija „IGB AUTOMOTIVE“ otvorena je pre deset godina u Inđji i upošljava više od 2.200 radnika. Osnovana je 2007. godine od strane kompanije „I.G.Bauerhin GmbH“ iz Nemačke koja se bavi proizvodnjom grejača za automobilska sedišta, grejača za volane, senzora za zauzeće sedišta automobila, kablova za grejače sedišta i električnih kontrolnih jedinica. Proizvodi su namenjeni renomiranim kupcima iz autoindustrije poput volksvagena, audija, mercedesa, škode, opela i nisana.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: NSinfo, ilustracija

POPULARNO