Sređivanje kabina na Štrandu, kupališna sezona počinje 1. maja


Kupališna sezona na "Štrandu" počinje 1. maja, a pripreme za
početak, uveliko su u toku. 

"Gradsko zelenilo" počelo je sa sređivanjem najpoznatije novosadske plaže, što znači da će biti izmena u izgledu, ali ne i kada je cena ulaznica u pitanju.

Sezona kupanja na "Štrandu" zvanično počinje 1. maja i trajaće do 30. septembra. Narednih dana, Zelenilo će na "Štrandu" prskati protiv krpelja, a danas je počelo sređivanje kabina.

"U pitanju je deratizacija, dezinsekcija i dezinfekcija kabina, svih 800 kabina će biti urađeno u naredna tri dana od 6 do 15 časova, ja bih iskoristio priliku da pozovem zakupce da isprazne kabinu ili u ova tri dana ili da sačekaju nekoliko sati da naši radnici to urade i vrate stvari u kabine", kažu u Zelenilu.

Gradsko zelenilo će takođe pre početka kupališne sezone, nakon što Grad usvoji uslove, organizovati i licitaciju za 18 neizdatih objekata na "Štrandu".

"To su objekti koji nisu u višegodišnjem zakupu i koji će biti ponuđeni novim zakupcima na dve godine, a zakupci koji su u dugogodišnjem zakupu on ističe takođe za dve godine, tako da ćemo krajem naredne kupališne sezone imati sve objeкte slobodne", kažu.

Cene ulaznica na "Štrand" iste su kao i predhodne godine. Dnevna karta je 50 dinara, sezonske bez popusta 1.350, sa popustom za đake, studente i penzionere 850, dok deca do 7 godina ne plaćaju ulaz.

izvor: rtv.rs, agencije, foto: NSinfo

POPULARNO