Liga šampiona ponovo u Novom Sadu: Pokazali su kako se bori za boje kluba i grada


Odbojkaši Vojvodine NS seme odbranili su titulu šampiona Srbije
a 15. put su najvredniji domaći pehar doneli u svoje trofejne vitrine.

U sezoni koja je počela kvalifikacijama za Ligu šampiona, koje su kasnije donele umor i ispadanje iz Kupa Srbije u polufinalu, pehar namenjen šampionu sve je stavio na očekivano mesto. Druga vezana titula, posle dužeg vremena, obezbeđuje nastavak napretka crveno-belog kolektiva, koji je već najavio napad i na evropskih pehar u bliskoj budućnosti.

Neće se u ovom trofejnom klubu dugo slaviti nova titula, u Vojvodini NS seme već se razmišlja o idućoj sezoni, potencijalnim pojačanjima, kao i ostalim segmentima koji su neophodni da se postižu još bolji rezultati i na međunarodnoj sceni.

Predsednik Vojvodine NS seme Dragoljub Zbiljić čestitao je igračima i struci na prikazanom u finalu i zahvalio se gradu, sponzorima i navijačima.

„Presrećan sam zbog 15. titule šampiona, čestitam igračima i stručnom štabu na sjajnoj partiji. Pokazali su kako se bori za boje kluba i grada Novog Sada. Zahvaljujem se gradonačelniku Milošu Vučeviću, sponzorima i našim vernim navijačima na velikoj podršci. Takođe, čestitke i našim sportskim rivalima iz Novog Pazara na izuetnoj korektnosti, kao i na svim sportskim uspesima koje su ostvarili ove sezone. Veoma sam zadovoljan što je u Novom Pazaru pobedila odbojka“, rekao je Zbiljić.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: facebook.com/okvojvodina

Vojvodina je šampion - NOVA TITULA