Izbori u Voši: Vlaović ostaje predsednik, podrška za Upravu - Stadion “Karađorđe” treba da ostane tu gde i jeste


Na redovnoj izbornoj sednici Skupštine FK Vojvodina, danas je
izglasan nov saziv najvišeg klupskog tela “stare dame”.

Fudbalski klub Vojvodina večeras je dobio nove članove svoje Skupštine. Na redovnoj izbornoj sednici održanoj u media centru FC “Vujadin Boškov”, kojoj je prisustvovalo 51 od ukupno 55 članova najvišeg klupskog tela, istovremeno je izglasan novi četvorogodišnji mandat aktuelnom Upravnom odboru, na čelu sa predsednikom Dušanom Vlaovićem.

Za novog predsednika Skupštine FK Vojvodina izabran je Dragoljub Samardžić, dok će funkcije potpredsednika najvišeg klupskog tela ubuduće obavljati Dragan Veljkov, Milan Đurić i Jovan Pejčić. Odmah potom, članovi Skupštine dali su jednoglasnu podršku da novi četvorogodišnji mandat dobije aktuelni predsednik kluba Dušan Vlaović, koji im je potom predložio da u Upravnom odboru u naredne četiri godine budu još i Dušan Bajatović, Ljubomir Apro, Nikola Vasiljević, Živan Kolarski, Tomislav Knežević, Dragoljub Samardžić, Branko Ćurčić, Nenad Rončević i Milan Đukić, što je takođe jednoglasno prihvaćeno. Istovremeno, za potpredsednike FK Vojvodina izabrani su Ljubomir Apro i Nenad Rončević.

Na današnjoj sednici, fudbalski klub Vojvodina je dobio novi Nadzorni odbor, kojim će ubuduće predsedavati Branibor Jovičić, a članovi će biti još i Dragana Saratlić i Goran Karadarević. Novi četvorogodišnji mandat danas je dobio i generalni direktor FK Vojvodina Darko Jevtić, koji će, uz predsednika Dušana Vlaovića, i dalje biti jedino ovlašćeno lice za zastupanje kluba.

Plan nam je i da, ako ništa drugo, bar sa mrtve tačke pokrenemo i pitanje stadiona “Karađorđe”, jer je jasno da, ako se ništa ne preduzme, na njemu uskoro neće moći da se odigravaju utakmice međunarodnog karaktera. Kad to kažem, da naglasim i da ova uprava nema nikakvu dilemu oko toga da stadion “Karađorđe” treba da ostane tu gde i jeste. O tome sam već razgovarao i sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem, koji je u potpunosti saglasan sa stavom uprave i navijača Vojvodine po ovom pitanju, rekao je predsednik FK Vojvodina Dušan Vlaović.

izvor, foto: fkvojvodina.rs

POPULARNO