Voša u Beogradu - Prva meč lopta za finale


Prvu meč loptu za plasman u finale imaće prvotimci Vojvodine
NS seme, 22. marta, u Beogradu, u novom duelu sa Crvenom zvezdom.

Novosađani su pre neki dan u hali SC „Voždovac“ uzvratili brejk, savladali velikog rivala 3:1, a na četvrtu utakmicu putuju sa ambicijom da već tu probaju da stave tačku na polufinale.

Svesni su u taboru aktuelnog šampiona da ih očekuje težak i neizvestan meč, da će domaćin sve karte baciti na teren, jer je za njega ova utakmici  biti ili ne biti. Zato se Vojvodina maksimalno oprezno i ozbiljno sprema za novo odmeravanje snaga sa Zvezdom.

– Moram da kažem da sam zadovoljan kakak je naš odgovor bio posle poraza u Novom Sadu i kako smo odigrali treću utakmicu. To je put kojim treba da idemo. Pohvalio bih nekoliko igrača koji su zaista odlično odigrali, Stevanović, Peković, Todorović, a Mehić je bio dobar u sva tri meča. Ne govorim ovo zato da bi se sada opustili, samo želim da ukažem na model koji treba da pratimo i da tako treba uvek da reagujemo. Čeka nas zanimljiva, jako važna utakmica, biće teških poena, ali uveren sam da ćemo opet odigrati dobro u Beogradu – izjavio je sportski direktor Slobodan Boškan.

Trener Osmankač pozvao je na oprez i istakao da očekuje još bolju igru svojih izabranika:

– Biće to, verujem, žestoka borba. Mi smo kao ekipa pokazali karakter i to me raduje. Drago mi je što smo igrali sa više igrača, jer to može da bude važno u dugoj plej-of seriji. Nadam se da ćemo na teren izaći sa još većom željom, borbenošću i koncentracijom. Zvezda će sigurno dati sve od sebe da odgovori, tražiće svoju šansu, ali se zadaci i ciljevi Vojvodine dobro znaju.

Srednji bloker Radiša Stevanović poručio je da se nada da se ekipa neće opustiti kao posle prve pobede:

– Verujem da ćemo se postaviti kako treba. Oni će igrati na sve ili ništa, pojačaće servis, napad, jer nemaju šta da izgube. Mi ćemo morati da adekvatno odgovorimo i, nadam se, da stavimo tačku na polufinale.

Meč Crvena zvezda - Vojvodina NS seme počinje u 20 časova.

izvor, foto: okvojvodina.org

POPULARNO