U Novom Sadu na izdavanje - javna i blokovska skloništa


Javno preduzeće za skloništa objavilo je oglas za davanje u zakup
nepokretnosti u više gradova u Srbiji. Od deset oglašenih garažnih mesta koja se daju u zakup, devet je u Novom Sadu.

Tako se izdaje u zakup garažno mesto u Petrovaradinu, Podunavskih odreda 6, i to 53 garaže. Kvadratura garaža koje se izdaju kreće se od 21 do 31,6 kvadrata, a početna najniža cena zakupnine je 186 dinara po kvadratnom metru.

U Novom Sadu izdaju se i javna i blokovska skloništa u 13 ulica: na Beogradskom keju 39 i 45, Bulevaru oslobođenja 36 i 10, Vase Stajića 22 b, Ive Andrića 1, Jovana Dučića 19, Marka Miljanova 2, Mileta Protića 1, Momčila Tapavice 28, Novosadskog sajma 12, Pitagorinoj 5, Todora Jovanovića Toze 12. U Petrovaradinu se izdaje sklonište u Podunavskog odreda 10. Kvadratura skloništa u tim ulicama je različitra, pa samim tim i cena po kvadratnom metru. Najviše kvadrata ima sklonište na Bulevaru slobođenja 36 – 169 i cena zakupa je 347 dinara po kvadratnom metru, a po 165,40 kvadratnih metara imaju skloništa na Beogradskom keju i za njih je cena zakupa 111 dinara po kvadratu.

U oglasu je naglašeno da u najnižu cenu zakupa nisu uračunati troškovi: električne energije, odnošenja smeća, korišćenja vodovoda i kanalizacije, fizičko-tehničkog obezbeđenja, čišćenja i održavanja zajedničkih prostorija, osiguranja lica i imovine, protivpožarne zaštite, održavanje higijene unutar prostora, PTT usluga, poreza, taksi i doprinosa, kao ni PDV.

Rok za dostavljanje ponuda je 23. mart do 12 časova, a 15 minuta kasnije u prostorijama Javnog preduzeća za sklonište u Beogradu i Poslovnicama u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu biće izabrani najbolji ponuđači.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: NSinfo, ilustracija

POPULARNO