U nedelju izmena na linijama 1, 6, 7a, 7b, 8, 11A, 11B, 12 i 13


JGSP Novi Sad obaveštava korisnike usluga prevoza da će zbog
održavanja polumaratonske trke u nedelju, 25. marta, u vremenu od 10:45 do 14:00 časova doći do privremene izmene trasa autobusa na gradskim linijama 1, 6, 7a, 7b, 8, 11A, 11B, 12 i 13.

LINIJE 1 i 8
Autobusi će na Limanu 2 iz Fruškogorske ulice skretaće desno u ulicu Narodnog fronta, zatim desno na Bulevar oslobođenja, odakle će skretati desno na Bulevar cara Lazara do Fruškogorske ulice i dalje će nastavljati postojećom (redovnom) trasom.
Vreme do sledećeg polaska autobusi će izdržavati na stajalištu Narodni front – Fruškogorska.

LINIJE BROJ 7a i 7b
U oba smera autobusi će umesto Bulevarom patrijaha Pavla saobraćati ulicama Futoški put, Futoška, Cara Dušana, Bulevarom cara Lazara, Balzakovom do Narodnog fronta, odakle će nastavljati redovnom trasom.

LINIJE 6, 11A, 11B i 12
Autobusi neće saobraćati za vreme trajanja polumaratonske trke.

LINIJA 13
Umesto Bulevarom Evrope autobusi će u smeru Detelinara-Univerzitet saobraćati ulicama Futoška, Cara Dušana, Bulevarom cara Lazara do Bulevara oslobođenja i dalje redovnom trasom.
Okretanje na Limanu obavljaće se tako što će sa Bulevara cara Lazara desnim skretanjem autobusi ulaziti u Fruškogorsku ulicu, zatim će saobraćati Ulicom Narodnog fronta i Bulevarom oslobođenja do Bulevara cara Lazara, odakle će nastavljati postojećom (redovnom) trasom.

Vreme do sledećeg polaska autobusi će izdržavati na stajalištu Narodni front – Fruškogorska.

NA IZMENJENIM DELOVIMA TRASE LINIJE 1, 8 i 13 KORISTIĆE SE POSTOJEĆA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.

POPULARNO