Stolica posle poraza Voše: Ovo su teški trenuci, ali najlakše je prekinuti sve, pokupiti se i otići


Posle poraza njegovog tima od Zemuna, šef stručnog štaba
Vojvodine Ilija Stolica izjavio je da njegova ekipa i on trenutno prolaze kroz teške trenutke i da mu je najlakše da ode, ali da to nije manir pravih sportista.

Vojvodina je danas poražena od Zemuna rezultatom 0:3 (0:2), u 28. kolu Super lige Srbije.

- Zemunu čestitam na zasluženoj pobedi i želim mu sve najbolje u nastavku prvenstva. Sve ono što se dešavalo na prethodnoj utakmici u Kupu preneli smo i na ovaj meč, a ekipa nije dobro odreagovala na pritisak koji se, po mom mišljenju, bespotrebno pojavio. Razgovarao sam sa momcima i na poluvremenu i posle utakmice i znam da su želeli da daju sve od sebe, iako se to ne vidi kroz rezultat na terenu. U predstojećoj pauzi ćemo razgovarati i sa klubom, jer nije dobro ukoliko nema podrške svih ka nekom konačnom cilju koji smo zacrtali. Taj put nije jednostavan, ovo su teški trenuci, ali najlakše je prekinuti sve, pokupiti se i otići. To nije manir pravih sportista, iako su do sada postojali trenuci kada je to možda trebalo da se uradi. Ako je ovako nešto već moralo da se desi, onda je dobro što se to desilo sada pred pauzu, pošto ćemo imati dovoljno vremena da sredimo neke stvari, a i da popričam sa ljudima iz kluba i vidim u kom pravcu ćemo dalje ići – istakao je Stolica.

U Super ligi Srbije, zbog obaveza reprezentacije narednog vikenda neće se igrati utakmice redovnog prvenstvenog kola, a šampionat će biti nastavljen za dve nedelje, kada će Vojvodina gostovati ekipi Radničkog u Nišu.

izvor: fkvojvodina.rs, foto: NSinfo

Novi debakl Voše u Novom Sadu - 0:3 za Zemun, Evropa daleko

POPULARNO