"Ovo je velika fudbalska sramota - Igrači Vojvodine plakali zbog sudije Šegrta"


Sportski direktor Novosađana Saša Drakulić, posle više nego
uzbudljivih nego lepih 90 minuta na „Karađorđu“, ovako je pričao:

– Ovo je velika fudbalska sramota u režiji sudije Jovana Šegrta. Ne razumem šta se ovo radi i kuda sve ovo vodi. Ovo nije fudbal, ovo je nešto za koje svi znaju u ovoj zemlji kako se zove.

Tehniko Novosađana je nastavio teško obuzdavajući bujicu reči, prenosi Žurnal:

– Ne znam šta igračima da kažem. U svlačionici su svi redom plakali zbog onog što su doživeli od sudije Šegrta. Kako da ih utešim? Kako da ih zaštitim od sudijske samovolje? Ništa inače ne pomaže, ovo je sve režirao i završio Jovan Šegrt.

Drakulić je posebno insistirao na sledećem:

– Zašto se Vojvodini prosto ne dozvoljava da igra fudbal? Pa, Šegrt je tolerisao od prvog minuta odugovlačenje igre Zvezdinih igrača. Imam potrebu i obavezu da stanem iza naših igrača, ali ne znam kako da ih zaštitim da im se ovakve stvari ne događaju. Kakav je ovaj naš fudbal? Kome ovo treba? I zašto? Vojvodina je u derbiju bila žrtva jednog čoveka i njegove namere da pomogne Crvenoj zvezdi. I ovo malo publike što dolazi na naše superligaške utakmice, odustaće jer ovakve stvari kao što su se desile u derbiju na Karađorđu su i protiv fudbala i protiv gledalac – rekao je s velikim ogorčenjem sportski direktor Novosađana, Saša Drakulić, prenosi Žurnal.

izvor: zurnal.rs, agencije, foto: youtube.com

U znak protesta zbog suđenja - Trener Voše nije došao na konferenciju za medije

POPULARNO