Novosadski polumaraton kreće sa Trga slobode u 11 časova


Novosadski polumaraton, 25. po redu, održaće se 25. marta

a start trke zakazan je na Trgu slobode u 11 časova, precizirano je na sastanku Organizacionog odbora 25. Novosadskog polumaratona, gradskih službi, preduzeća i ustanova, koje učestvuju u organizaciji ove sportske manifestacije.

Pored glavne trke, koja može da se trči i štafetno, u nedelju se održava niz kraćih trka: štafetni polumaraton (2 do 6 izmena), trka od 10,5 kilometara, trka od šest kilometara, kao i niz trčanja zadovoljstva za decu od predškolaca, preko osnovaca do srednjoškolaca.

Predsednik Skupštine Grada Novog Sada i predsednik Organizacionog odbora 25. Novosadskog polumaratona Zdravko Jelušić istakao je danas očekivanja da će trke Novosadskog polumaratona proći u najbolje redu, kao i da će se sportskoj tradicionalnoj manifestaciji odazvati što veći broj ljudi. On se zahvalio gradskim ustanovama i preduzećima, ali i drugim institucijama u pripremi Novosadskog polumaratona, jer se bez njihove pomoći trka ne bi mogla održati.

Direktor Novosadskog maratona Milan Dolga najavio je da je prijavljivanje za Novosadski polumaraton počelo, te da su se prvi maratonci i maratonke već prijavili.

foto: facebook.com/novisad.marathon

POPULARNO