No Sleep Novi Sad: EXIT okuplja Njujork, Moskvu, London i Rim


Internacionalni uspeh Exitove muzičke platforme i kultne
festivalske bine No Sleep Novi Sad može se okarakterisati kao meteorski. Na ovoj, specijalno dizajniranoj bini sa veoma prepoznatljivim izgledom, EXIT je u prethodne tri godine ugostio neke od najuzbudljivijih klubova i publici predstavio deo njihove istorije i magije u jednom skroz drugačijem ambijentu kakva je zadivljujuća Petrovaradinska tvrđava.

Uz pažljivo biran program, na No Sleep Novi Sad bini dva puta je gostovao jedan od vodećih svetskih klubova, Concrete iz Pariza, te višedecenijske tehno institucije Tresor iz Berlina i Fuse iz Brisela, kao i mesta sa jednako bogatom istorijom kao što su Nitsa iz Barselone ili kapitalni Sub Club iz Glazgova. Predstavila su se i ključna mesta avangardne muzičke scene kao što su bečki klub Grelle Forelle, Salon des Amateurs iz Dizeldorfa, Corsica Studios iz Londona, te naša dva međunarodno priznata klupska bisera 20/44 i Drugstore iz Beograda.

Sve su to najavljivali i promotivni događaji od Londona do Beča, od Glazgova do Barselone, od Beograda do naravno, No Sleep Novog Sada. Ove godine, na istom mestu okupiće se večni kvartet svetskih megalopolisa - Njujork, Moskva, London i Rim! Na EXIT dolaze klupski simboli ove četiri metropole, i to redom londonski Fabric, njujorški The Bunker, moskovska Arma 17 i rimski Goa Club!


No Sleep turneja kroz Novi Sad, Njujork, Beograd, Rim, Moskvu i London!

Ove godine #NSNS2018 promotivna turneja počinje upravo iz Novog Sada i to iz dubine Petrovaradinske tvrđave gde će 13. aprila u novosadskom klubu Tunnel nastupiti rezidentkinja Arme 17 - Dasha Redkina! Sledeća stanica je prekookeanska, 28. aprila jer Bunker ekipa pravi No Sleep New York žurku gde nastupaju i naša dobro poznata imena Tijana T i Lag, potom se vraća u beogradski klub Drugstore 11. maja, gde takođe dolaze i rezidenti moskovske Arme 17, da bi veliki No Sleep Rome bio održan u klubu Goa 17. maja. Završni vikend počinje 24. maja u Moskvi. dok je veliko finale No Sleep London zakazano za tamošnji praznik 26. maja, u jednom od najpoznatijih svetskih klubova - Fabric!

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Asphyx, Bombers i mnoge druge. Ulaznice po promotivnoj ceni sa 65% popusta od finalne, za 6.490 dinara prodaju se onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do EXIT festivala.

izvor, foto: exitfest.org

POPULARNO