IT sajam zapošljavanja 20. i 21. aprila u Novom Sadu


IT sajam zapošljavanja i svetski poznati predavači u IT industriji
okupiće novosadsku IT scenu 20. i 21. aprila u Master centru.

Novosadski programeri će biti u prilici da se upoznaju sa nekim od najpoželjnijih poslodavaca u IT industriji u Novom Sadu. Ulaz na IT sajam zapošljavanja je besplatan uz prijavu na sajtu itkonekt.com .

Pored IT sajma zapošljavanja, gde će se na zanimljiv i interaktivan način predstaviti IT kompanije i ponuditi nova radna mesta, prisutni će moći da prisustvuju kvalitetnim predavanjima stručnjaka koji govore na najvećim svetskim IT konferencijama o aktuelnim temama i tehnologijama u IT-ju. Ovom prilikom novosadskim programerima predstaviće se ljudi koji su svoja iskustva sticali u Microsoftu, PayPalu, Operi i drugim kompanijama, navode organizatori.

Događaj u Novom Sadu je deo Nedelje u IT-ju koju organizuje ITkonekt od 14. do 21. aprila, u više gradova širom Srbije. Osim Novog Sada, događaj će biti održan i u Beogradu u hotelu Metropol, 14. i 15. aprila, i u Nišu u Oficirskom domu 17. aprila, gde će se okupiti predstavnici IT zajednice.

Glavni partner događaja u Novom Sadu je Continental Automotive, a neke od kompanija koje će se predstaviti na ITkonektu u Novom Sadu su Vivify Ideas, Exlrt, Symphony, Microsoft Development Center Serbia, Intens, Adecco Information Technology i drugi.

ITkonekt je rastuća regionalna zajednica, koja okuplja preko 90 IT kompanija, 8.000 IT stručnjaka i više desetina IT organizacija, indie gejming studija i edukativnih ustanova.

izvor: rtv.rs, agencije, foto: ilustracija, nenetus/freedigitalphotos.net

POPULARNO