Eze: Ne znam šta da kažem - sem da sam veoma sam razočaran (VIDEO)


"Ne znam šta da kažem o sudijama sem da sam veoma sam
razočaran", odgovara napadač Vojvodine Vinsent Eze.

Nije želeo da komentariše konkretan slučaj, ali iz njegovog odgovora može se videti da je, poput svog trenera Ilije Stolice, bio nezadovoljan pojedinim odlukama Jovana Šegrta, verovatno i onom koja je donela pobedonosni gol Crvenoj zvezdi.

"Ne znam šta da kažem o sudijama sem da sam veoma sam razočaran".

"Znam da ne mogu ništa da uradim povodom toga, to je fudbal, dešava se, ali je loše gledati ovakve stvari", kazao je brzonogi Nigerijac.

Njemu je ovo bio drugi gol na "Karađorđu", i uopšte u dresu Vojvodine, ali za razliku od duela s Voždovcem, kada se Vojvodina radovala, ovoga puta je razočaran napustio teren najvećeg novosadskog stadiona iako je na semaforu bilo ispisano njegovo ime.

"Znali smo da će biti teška utakmica i zaista smo dali sve od sebe. Veoma sam srećan zbog gola, ali da se desio na 1:1 i da smo remizirali. Ovako... I dalje je dobro, ali nije to to. Ne znam šta da kažem, žao mi je, izvinite", rekao je Eze i nastavio sam:

"Hteli smo pobedu, igrali smo kod kuće i zaslužili smo tri boda, ali nastavljamo dalje i čekamo naredne mečeve. Bilo bi lepo da smo pobedili na rođendan, ali...", kazao je Eze na kraju razgovora za Mondo.

izvor: mondo.rs, agencije, foto: youtube.com

"Ovo je velika fudbalska sramota - Igrači Vojvodine plakali zbog sudije Šegrta"POPULARNO