Ekipe Puta krpe rupe na gradskim kolovozima


Ekipe JKP „Put” od srede prošle nedelje krpe rupe

Po rečima Biljan Ćubić, zadužene za odnose s javnošću u tom preduzeća, prioritet su radovi na linijama gradskog saobraćaja, državnim putevima u nadležnosti JKP „Put”, saobraćajnicama prvog prioriteta, bulevarima, ali i u drugim ulicama u kojima postoje oštećenja koja bi mogla ugroziti bezbednost saobraćaja, prenosi Dnevnik.

“Takve radove ćemo u narednom periodu izvoditi svakodnevno, a s lepim vremenom i intenzivirati”, kaže Biljana Ćubić. “Takođe, građane, pre svega učesnike u saobraćaju, molimo za razumevanje i strpljenje jer ne možemo sva oštećenja na teritoriji grada odraditi istovremeno.”

Radnici „Puta” su krajem prošle nedelje nastavili popravke oštećenog dela kolovoza asfaltom u ulicama Kornelija Stankovića, Industrijskoj, Jovana Subotića, na Bulevaru oslobođenja, od Bulevara Jaše Tomića do raskrsnice s Papa Pavla i Novosadskog sajma, zatim u Primorskoj, Kisačkoj i na Bulevaru Jaše Tomića. Priprema se i popravka trotoara asfaltom na Bulevaru cara Lazara od Stražilovske do Sutjeske ulice.

Što se prigradskih naselja tiče, popravka oštećenog dela kolovoza asfaltom juče je rađena na deonici puta od Novog Sada, preko Veternika i Futoga do Begeča.

izvor: dnevnik.rs, foto: ilustracija