David Guetta zatvara EXIT - najbolji evropski festival


Nakon što su svetski mediji EXIT nedavno proglasili
"većim nego ikad", ove godine kao možda nijedne pre, sa glavne bine festivala čuće se najveći broj najaktuelnijih hitova današnjice!

Pored toga što su pojedini strani mediji ovogodišnji program već proglasili "silovitim", istina je da će konačna lista glavnih zvezda biti duplo duža!

Prve zvezde u novom talasu već su tu, pa će tako glavnu binu u četvrtak 12. jula pokrenuti nezaustavljiva američka rok kantautorka LP, koja je osvojila svetsku muzičku scenu singlom "Lost On You", jednom od najupečatljivijih ljubavnih pesama tekuće decenije, kao i kroz saradnju sa Rihannom, Christinom Aguilerom i mnogim drugim zvezdama.

A veliko muzičko finale i spektakl zatvaranja glavne bine u nedelju 15. jula biće pod dirigentskom palicom najvećeg svetskog hitmejkera i francuskog plesnog Golijata - Davida Guette!

Najuspešniji muzički producent 21. veka i jedini DJ koji je prodao vrtoglavih 50 miliona albuma i singlova, ostavši pritom sa obe noge čvrsto na zemlji, vraća se na jedan od svojih omiljenih festivala čiju pozivnicu je imao i pre 12 godina kad je krčio put do današnjeg statusa muzičke ikone! O njegovoj liderskoj poziciji u muzičkoj industriji govore i podaci da Guetta iza sebe ima preko devet (9!) milijardi YouTube pregleda i preko 100 miliona fanova na društvenim mrežama!

izvor, foto: exitfest.org