Za sada bez problema u saobraćaju - radnici zimskih službi čiste sneg


U Novom Sadu od sinoć pada sneg, a ulice su prohodne

Do 8 časova na kolovozu i trotoarima se formirao snežni pokrivač debljine jedan do dva centimetra, koji ne stvara probleme u saobraćaju, a na ulicama se mogu videti radnici zimskih službi svih javnih preduzeća kako čiste.

Autobusi GSP-a jutros voze redovno u svim pravcima, saznaje 021.rs u gradskom prevozniku. Portparolka GSP-a Snežana Jaković za 021.rs kaže da nema nikavih problema kada je u pitanju prevoz gradskim autobusima, i da ukoliko bude zastoja, građani će pravovremeno o tome biti obavešteni preko medija.

"Sneg nije izazvao probleme ni u gradskom ni u prigradskom saobraćaju i odvija se redovno, bez otkazivanja polazaka. GSP će se potruditi da nema otkazivanja polazaka dok budu trajale snežne padavine. Jedino što može biti problem je zastoj na putevima, što može da izazove kašnjenja na linijama. Ukoliko se to desi, molimo putnike za razumevanje", navodi Jaković.

Temperature su ispod nule i sneg se očekuje u narednih nekoliko dana u Novom Sadu, a temperature će tek u petak ići u plus.

izvor: 021.rs, agencije, foto: NSinfo