U subotu Mama biznis fest u Merkatoru


Mama biznis fest, treći po redu, održaće se u subotu, 24. februara
na drugom spratu TC Merkator.

Događaj organizuje Udruženje "Mame Novosađanke", a održaće se u periodu od 10 do 20 časova.

Na manifestaciji će se predstaviti 50 mama, svojim delatnostima. Posetioci će imati priliku da vide, probaju, kupe i naruče domaće pecivo, medenjake, torte i kolače, domaći ratluk, med, proizvode od spelte, prirodnu kozmetiku, edukativne igračke za decu, rukotvorine, umetničke predmete, ručno rađenu odeću i aksesoare, unikatni nakit, stvari za kuću, posteljinu, platnene pelene, nosiljke za bebe, torbe, tkane, heklane i pletene stvari, figurice za torte...

Biće promovisani masaža, joga, anticelulit program i saveti nutricioniste, organizovanje venčanja, saveti za dojenje, časovi stranih jezika, programi edukacije i ličnog razvoja, onlajn marketing i još mnogo toga.

Mališane očekuju kreativne radionice i iznenađenja na nekoliko punktova.

Jedan od važnih segmenata na Mama biznis festu su i konsultacije i saveti od strane stručnjaka iz oblasti podrške ženskom preduzetništvu. Na štandu našeg udruženja, mame učesnice, ali i žene posetioci moći će od 16 do 19 časova da dobiju sve informacije i odgovore na pitanja iz ovih oblasti, a njima na raspolaganju će biti Marija Prokopić - rukovodilac projekata za razvoj MSPP i Andrea Stijepić - saradnica na projektima, obe iz Regionalne razvojne agencije Bačka.

Događaj će imati i humanitarni karakter, pa će se ovog puta prikupljati novac za lečenje bolesne devojčice Nađe. Kutija za prikupljanje pomoći biće postavljena na štandu Udruženja.

Manifestacija "Mama biznis fest" je jedan od vidova podrške ženskom preduzetništvu, umrežavanju mama preduzetnica i plasiranju njihovih proizvoda i usluga na trzištu. Manifestacija za cilj ima i informisanje i edukaciju majki preduzetnica, ali i onih koje to tek planiraju da postanu.

izvor: 021.rs, foto: ilustracija