Stolica zadovoljan pripremama Voše - neće biti novih pojačanja


Fudbaleri Vojvodine su u Turskoj završili dvonedeljne, kako trener
Ilija Stolica ocenjuje, veoma uspešne pripreme za prolećni deo prvenstva. Novosađani su u letovalištu Belek, u okviru centralne faze zimskih priprema, odigrali tri kontrolna meča: izgubili su od Slovana 0:2, remizirali sa Mariborom 2:2 i pobedili ljubljansku Olimpiju 3:2. U subotu, 10. februara, zakazali su "generalku" na svom terenu sa ekipom pančevačkog Dinama.

- Mnogo sam zadovoljan pripremama - kaže Stolica. - Imali smo odlične uslove za rad u kojima su igrači pokazali odličan odnos i učinak, prihavtili nove ideje i model igre. Svakako, postoji još stvari na kojima je potrebno raditi, a za ovu fazu priprema je sve u najboljem redu.

- Odigrali smo dobre partije, posebno poslednju na pripremama sa Olimpijom, koja nam je u neku ruku bila generalna proba. Radili smo na vrhunski pripremljenim terenima, a kod nas čekaju podloge koje nisu na nivou takmičenja. To je problem svih ekipa, a ne možemo da popravimo. Smatram da bi po tom pitanju trebalo poraditi i insistirati više nego na reflektorima - ocenjuje Stolica i potvrđuje da Novosađani do starta nastavka sezone neće dovoditi nova pojačanja.

izvor: novosti.rs, foto: fkvojvodina.rs

Voša stigla kući - sledi nastavak priprema

POPULARNO