"Želja je da kapiten Voše ostane - Radimo na angažovanju igrača koji bi zaista doneli razliku"


Dušan Jovančić, kapiten fudbalera Vojvodine, čiji je cilj da sezonu završe na poziciji koja vodi u Evropu, po svemu sudeći će da promeni sredinu

Kreatoru, koji je jesenas obeležio igru Novosađana, istekao je ugovor sa klubom, a za njega se interesuju Partizan i nekoliko inostranih ekipa, prenose Novosti.

Međutim, rukovodstvo kluba sa "Karađorđa" bi da ga zadrži u svojim redovima.

- Želja je da kapiten ostane - kaže za Novosti Saša Drakulić, sportski direktor Vojvodine. - Znamo da ima primamljive ponude, ali razgovaramo s njim i smatram da ta "bitka" još nije izgubljena. Sve bi trebalo da bude odlučeno u narednih nekoliko dana.

Jovančić još nije prelomio. Provodi praznike sa najbližima i, kako ističe, do kraja nedelje će odlučiti.

- Znaće se sve za dva-tri dana - kaže Jovančić za Novosti. - U kontaktu sam sa Partizanom, pregovaram sa predstavnicima klubova iz inostranstva, ali i sa Vojvodinom. Ne bih o imenima, jer ima ponuda iz nekih zemalja u koje mi se baš i ne ide pa bih radije ostao u Vojvodini. Takođe, lepo zvuči interes iz nekih zemalja u čijim ligama bih rado igrao, ali će sve to da zavisi i od nekih dodatnih faktora.

Novosađani su pred kraj minule godine deblokirali klupski račun i, kako je potvrdio Dušan Bajatović, direktor "Srbijagasa", generalnog sponzora kluba, izdvojili određeni budžet za pojačanja.

- Radimo na angažovanju igrača koji bi zaista doneli razliku. Tačno znamo šta nam je potrebno i nadamo se da ćemo to realizovati u što skorije vreme - kaže sportski direktor Saša Drakulić.

izvor: novosti.rs, foto: NSinfo

Šta će biti sa Spensom? Privatni partner, više para iz budžeta ili neka radikalnija mera

Rockov: Voleo bih da vidim pun sever i kada bih to video - ceo grad bi osetio šta je Voša!

POPULARNO