Voša u Beleku: U subotu protiv Slovana - sa Mariborom dva puta po 60 minuta


Ekspedicija FK Vojvodina doputovala je u turski grad Belek, gde će u narednih 13 dana prvotimci “stare dame” obaviti glavni deo priprema za novu polusezonu

Posle 11 sati putovanja, ekspedicija FK Vojvodina doputovala je u hotel “Titanic Deluxe Golf Belek”, gde će boraviti u narednih 13 dana i tokom tog perioda sprovesti centralni deo priprema prvog tima za drugi deo sezone.

Na put u Tursku krenulo je ukupno 26 igrača, a to su: Emil Rockov, Nikola Perić, Marko Ilić, Ivan Lakićević, Milan Lazarević, Nikola Antić, Mladen Devetak, Ranko Veselinović, Aleksandar Radovanović, Siniša Saničanin, Dušan Jovančić, Marko Putinčanin, Marko Vukasović, Luka Vujanović, Stefan Cebara, Kristijan Živković, Eze Vinsent, Nemanja Subotić, Vasko Kalezić, Daniel Avramovski, Lazar Zličić, Aleksandar Mesarović, Mihajlo Nešković, Stefan Mihajlović, Miloš Zličić i Nikola Gajić.

Praktično odmah nakon što su se smestili u sobe, fudbaleri su izašli na obližnji teren kako bi odradili lakši relaksacioni trening, a sa pravim radom počinju danas, za kada su zakazana dva treninga. Kako trenutno stvari stoje, Voša će tokom boravka u Beleku odigrati tri prijateljske utakmice, s obzirom na to da je meč protiv Dunajske Strede otkazan. Ipak, moguće je da će tokom narednih dana biti zakazana još jedna prijateljska utakmica protiv nekog drugog rivala.

„Iako sam planirao nešto drugačiji trening, opredelio sam se da to bude samo čist oporavak i da se momci preznoje“, rekao je Stolica.

„Ima vremena, već sutra ćemo početi s ozbiljnim radom, jer nas u subotu očekuje i prva provera u duelu sa slovačkim Slovanom iz Bratislave. Već smo mogli da primetimo da ćemo u Beleku imati optimalne uslove i na svima nama je da ih maksimalno iskoristimo.“

Crveno-bele je dočekao organizator priprema Emir Dizdarević, koji već godinama sarađuje s njima i koji je istakao da će Novosađani imati vrhunske uslove za rad, a da će on i njegov tim sve učiniti da im ispune eventualne nove zahteve.

„U subotu će Stolica i momci imati prvu utakmicu sa ekipom Slovana (od 15 časova po srpskom vremenu), potvrđeni su susreti s Mariborom (30. januara) s kojim je dogovorena utakmica dva puta po 60 minuta i Olimpijom iz Ljubljane (5. februara), a sada gledamo da u dogovoru sa stručnim štabom ugovorimo još neke susrete“, rekao je Dizdarević.

„Bićemo na usluzi ekipi Vojvodine i želimo da i mi damo makar minimalni doprinos kako bi se što bolje spremili i vratili na pozicije koje im pripadaju u srpskom fudbalu.“, prenosi Dnevnik.

U vođstvu puta tima iz Novog Sada nalazi se potpredsednik Upravnog odbora kluba Ljubomir Apro, a s njim su i sportski direktor Saša Drakulić, kao i nekadašnje veliko igračko ime - Goran Šaula. Oni će se potruditi da stručni štab i igrači dobiju sve što im je potrebno kako bi nesmetano mogli da treniraju i u najavi su, po svemu sudeći, kvalitetne i ozbiljne pripreme.

„Produžio sam ugovor s Vošom do 2019. godine i s te strane sam izuzetno zadovoljan“, napomenuo je jedan od iskusnijih prvotimaca crveno-belih, levi bek Nikola Antić. „Sada mi, zajedno sa saigračima, preostaje da se posvetim radu i da uđemo u željenu formu do početka prolećne polusezone. Imamo kvalitetne igrače, novajlije su se odlično uklopile i siguran sam da će predstavljati prava pojačanja za nas. Tome svakako treba dodati i vrhunski rad trenera Ilije Stolice i članova njegovog stručnog štaba, jer sam već u prvom delu pripremnog perioda imao priliku da se uverim da je zaista reč o vrhunskom stručnjaku, s jasnom vizijom onoga što želi.“

izvor: dnevnik.rs, fkvojvodina.rs, agencije, foto: fkvojvodina.rs

Kojašević odlazi iz Voše: Od ponedeljka sam slobodan igrač

POPULARNO