Voša se seli u toplije krajeve: Utakmice sa učesnicima Lige šampiona - prelazni rok traje (spisak igrača)


Fudbaleri Vojvodine sele se u toplije krajeve, tokom naredne dve sedmice radiće u Beleku, poznatom truskom letovalištu nadomak Antalije, gde će, kako se očekuje, imati izvanredne uslove

Baza Novosađana biće luksuzni hotel “Titanik Deluks Golf”, u čijem se sklopu nalaze otvoreni i zatvoreni bazeni, spa i fitnes centar, kao i osam teniskih i tri travnata fudbalska terena, koji zadovoljavaju najstrože kriterijume.

„U Beleku očekujem da nastavimo s visokokvalitetnim radom i da iskoristimo odlične uslove koje ćemo tamo imati“, rekao je šef struke Ilija Stolica pred polazak na put.

„Kroz trening utakmice s jakim i dobro odabranim rivalima, od kojih su neki bili i učesnici Lige šampiona, počećemo lagano da profilišemo tim, pred kojim će na proleće biti ozbiljan zadatak da ispuni klupske ambicije. Prezadovoljan sam onim što su igrači do sada pokazali i ubeđen sam da će u istom stilu nastaviti i u narednom periodu.“

Na pitanje da li se i dalje traže nove igrače, ili je zadovoljan izborom fudbalera koje trenutno ima, Stolica je odgovorio:

„Uvek je dobra stvar kad u ekipi postoji zdrava konkurencija, jer svaki klub koji ima visoke ambicije, a uverio sam se da je Vojvodina među njima, mora da stvara osnov za takve planove. Mi želimo da u sledećoj sezoni ozbiljno uđemo u bitku za titulu prvaka i tako moramo da se ponašamo. Prelazni rok traje, u njemu su svakakvi zaokreti i to u oba smera mogući i moramo da budemo u svakom trenutku spremni da adekvatno reagujemo.“

Na obalama Sredozemnog mora Vojvodina će vežbati do 7. februara, predviđeno je da za to vreme odigra četiri ili pet kontrolnih utakmica. Prvi rival u subotu je ekipa Slovana iz Bratislave, a potom slede okršaji sa Mariborom (30. januara) i Olimpijom iz Ljubljane (5. februara). Dan kasnije (6. februara) ugovoren je susret sa slovačkim timom Dunajska Streda, ali će pokušati da ga prebace za neki drugi datum, kako bi izbegli situaciju da u samo dva dana imaju dve veoma jake provere. Ime evetualnog petog rivala biće poznato po dolasku u Tursku i posle razgovora s organizatorom priprema.


Ekipa i stručni štab

U Turskoj će se pripremati ovi igrači: Emil Rockov, Nikola Perić i Milan Ilić (golmani), Ivan Lakićević, Milan Lazarević, Nikola Antić, Mladen Devetak, Ranko Veselinović, Siniša Saničanin, Aleksandar Radovanović, Marko Vukasović, Marko Putinčanin, Luka Vujanović, Dušan Jovančić, Lazar i Miloš Zličić, Daniel Avramovski, Aleksandar Mesarović, Mihajlo Nešković, Nemanja Subotić, Stefan Cebara, Kristijan Živković, Vasko Kalezić, Stefan Mihajlović, Vinsent Eze i Nikola Gajić.

Uz šefa Iliju Stolicu, s ekipom će biti još devet članova stručnog štaba, medicinske ekipe i ekonom, kao i sportski direktor Saša Drakulić i Goran Šaula.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: ilustracija

POPULARNO