Voša pre Portugalije: Radovanović iz Spartaka pred potpisom


Iako su igrači novosadskog superligaša danas imali slobodan dan, daleko od toga da aktivnosti među crveno-belima nije bilo

Sportski direktor Saša Drakulić bio je veoma zauzet, jer je dolazak u Novi Sad najavio dojučerašnji štoper Spartaka ŽK Aleksandar Radovanović (24), čiji potpis na ugovor je očekivan u poslepodnevnim satima.

- Imao sam konkretnu ponudu iz Portugalije i želeo sam karijeru da nastavim u inostranstvu - iskren je bio Radovanović, levonogi centralni bek, visok 189 cm. - Međutim, kada sam razgovarao s ljudima iz Vojvodine, promenio sam mišljenje, jer sam kod njih prepoznao veoma ozbiljnu priču. Već se nalazim u Novom Sadu, tražim stan i trebalo bi da potpišem ugovor i da se priključim novim saigračima na pripremama u Staroj Pazovi.

Na pitanje da li poznaje buduće klupske drugove, stasiti Šapčanin je odgovorio:

- Znamo se s terena kad smo igrali jedni protiv drugih, a dobar sam s mojim Šapčaninom Nikolom Perićem. U svakom slučaju, biće vremena da se upoznamo i voleo bih da bez velike pompe potpišem za crveno-bele i da onda, kao i u Subotici, napravim fudbalski bum - dodao je Radovanović.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: NSinfo

POPULARNO