U ponoć počeo prelazni rok: Pojačanja blizu - Kojašević ostaje u Voši, Antić ima ponude...


Tačno u ponoć počeo je prelazni rok u Srbiji

Iz Vojvodine je važan potez povučen angažovanjem trenera Ilija Stolice, zatim produžetkom saradnje sa golmanom Emilom Rockovim.

Dušan Jovančić potpisao je u petak kratkoročni, šestomesečni ugovor, i nosiće dres Novosađana u nastavku sezone.

Ovo je bilo izuzetno važno za Vojvodinu, odnosno za Iliju Stolicu, koji će u Jovančiću imati sigurno rešenje na sredini terena dok je u planu "renoviranje" nekih drugih pozicija u timu i sva pojačanja, ponavljaju iz Vojvodine, biće "završena" u narednih deset dana.

To je obećanje koje je dao predsednik kluba Dušan Vlaović više puta istakavši da će novajlije pristići do 25. januara, odnosno dana polaska na drugi deo priprema u Tursku.

"Da, i dalje mi to tako gledamo, ali nikad se ne zna hoće li biti još nešto posle. Taj 25. januar nam je cilj!", kratko je poručio sportski direktor Saša Drakulić u razgovoru za Mondo, ponovivši da su pojačanja blizu, ali da još uvek ne želi da konkretnije govori o imenima.

Naveo je da Damir Kojašević sasvim sigurno ostaje u klubu, a što se tiče transfera u suprotnom smeru...

"Za sada nema planiranih odlazaka... Nikola Antić ima određene ponude, ugovor mu ističe za šest meseci i mi iskreno želimo da produžimo saradnju sa njim, ali sve je moguće", rekao je Drakulić o zameniku kapitena Vojvodine koji je jedan od igrača sa najdužim stažom u prvom timu "lala".

Prelazni rok u Srbiji traje do 11. februara.

izvor: mondo.rs, agencije, foto: NSinfo