10.01.2018.

Sutra u 10 časova prozivka - kraj odmora za Vošu


I druga grupa fudbalera Vojvodine danas je obavila lekarske preglede, a onda i testiranja, pa je time završen obavezni deo aktivnosti koje profesionalne igrače uvode u početak pripremnog perioda

Sutra u 10 časova uslediće prozivka, a onda će se fudbalerima obratiti predsednik kluba Dušan Vlaović i članovi Upravnog odbora, koji će poželeti fudbalerima zdravlje i uspešan rad. Potom je predviđen sastanak igrača s novim šefom stručnog štaba Ilijom Stolicom i saradnicima, a onda će uslediti i prvi trening.

Na današnjim testiranjima, posle prve grupe od njih 13, pojavili su se preostali igrači koji će konkurisati za takmičarsku ekipu. Među njima je bio i kapiten Dušan Jovančić, koji ostaje u Novom Sadu i koji će predvoditi saigrače na putu ka ostvarivanju cilja - obezbeđivanju evropske vize.

Lekarskim pregledima i testiranja od pozvanih igrača nisu prisustvovali Damir Kojašević (privatne obaveze), In-Hjeok Park (dolazak najavio za 23. januar, zbog obaveza prema U-23 reprezentaciji Južne Koreje) i Dženan Bureković, čiji status u klubu nije najjasniji, prenosi Dnevnik.

Sve do 25. januara, Novosađani će raditi kod kuće, u FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku i nadaju se da će ih vremenske prilike poslužiti i omogućiti im da sve što je trener Stolica planirao bude sprovedeno u delo. Jedinu trening utakmicu u ovoj fazi rada Voša će odigrati 20. januara, a rival će joj biti ekipa Rada. Potom će se novosadski superligaš preseliti na obale Mediterana, u tursko letovalište Belek kod Antalije, gde će ostati do 7. februara i odigrati pet kontrolnih susreta. Tamo će novosadska ekspedicija biti smeštena u luksuznom hotelu „Titanik golf deluks“, treniraće na odličnim terenima i imaće optimalne uslove kako bi tim dostigao željeni nivo forme pred prvu utakmicu nastavka prvenstva. Ona je na programu 17. februara na stadionu „Karađorđe“, a rival Voši će biti ekipa Voždovca.

izvor: dnevnik.rs, foto: NSinfo

POPULARNO