01.01.2018.

Rockov: Voleo bih da vidim pun sever i kada bih to video - ceo grad bi osetio šta je Voša!


Od malih nogu mi se činilo da sam ja u alternativi jer navijam za Vojvodinu i to mi je neshvatljivo u Novom Sadu!

kazao je za Mondo čuvar mreže "stare dame" Emil Rockov, sa kojim je ekipa Monda razgovarala o psihologiji, idolima i "golmanstvu".

Osim odbranama, navijače je kupio i svojom navijačkom pripadnošću.

Momak sa Telepa boravio je i na tribinama stadiona "Karađorđe" pre nego što je postao protagonista fudbalskih mečeva Vojvodine. Najveći novosadski stadion, ipak, bio je pretežno prazan tokom ove jeseni i retkost su bili čak i mečevi sa preko 1.000 posmatrača.

"Izuzetno mi je žao što nema više navijača", kazao je Rockov koji se osvrnuo i na svoje "navijačke dane" i naveo da iako nije toliko išao na severnu tribinu - uvek je bio veliki simpatizer.

"Od malih nogu mi se činilo da sam ja u alternativi jer navijam za Vojvodinu i to mi je neshvatljivo u Novom Sadu. Ima mnogo navijača Vojvodine u gradu koji nisu aktivni, ni aktivno izjašnjeni o tome... Kada sam bio mali prosto nisam imao s kim da se poistovetim u vezi s tim. Uvek je nekako bilo alternativa navijati za Vojvodinu".

Zna da u ovom trenutku osma pozicija na tabeli i nije toliko privlačna, ali...

"U neku ruku i mogu da razumem navijače. Vojvodina nije ostvarila uspeh dugi niz godina, sem Kupa Srbije 2014, i epicentar dešavanja je u Beogradu. Mislim da treba edukovati novonaseljene građane Novog Sada o veličini Vojvodine i ne smemo dopustiti da bude u senci koliko jeste", kazao je Rockov koji je kazao i da ima jednu veliku želju:

"Voleo bih da vidim pun sever i kada bih to video - ceo grad bi osetio šta je Voša!".

Pročitajte više>> izvor: mondo.rs, foto: firma1989.com

POPULARNO