Pantelić: Dolaskom u Vojvodinu ostvario mi se dečački san - veliki klub, institucija


Novosadski superligaš Vojvodina nalazi se na dvonedeljnim pripremama u Beleku

I pored toga aktivnosti uprave oko ugovora sa igračima su u toku. Na svečanosti u salonu na stadionu „Karađorđe“ u prisustvu direktora omladinske škole „Ilija Pantelić“, Duška Grujića Vojvodina dobila još jednog profesionalca. Ugovor na četiri godine potpisao je Đorđe Pantelić (18).

“Pantelić je jedan u nizu talentovanih igrača iz omladinskog pogona koji je kvalitetnim igrama potvrdio velike potencijale. Profesionalni ugovor stigao je kao nagrada za igre. Veliki je potencijal, budućnost je kluba. Nadam se i očekujem da će i u daljnoj karijeri nastaviti uspon”, rekao je Duško Grujić.

Svečanom potpisivanju osim Grujića i roditelja prisustvovao je i Milan Čabrić koji je u Đorđu Panteliću prepoznao prave vrednosti i preporučio ga da iz Brčkog pređe u Vojvodinu.

„Dolaskom u Vojvodinu a potom i nakon godinu dana potpisivanja profi ugovora ostvario mi se dečački san. Obećavam da ću se golovima i igrama odužiti ljudima koji su u meni prepoznali kvalitete. Vojvodina je veliki klub, institucija“, rekao je Đorđe Pantelić.

“Zahvalnost na podršci dugujem porodici, predsedniku Dušku Grujiću, trenerima Zoranu Šarabi i Dušanu Bajiću i sportskom radniku Milanu Čabriću. Moja sreća zaista je velika, a ako treba profi karijeru mogao bi da završim u crveno belom dresu“, istakao je na kraju odličan učenik Ekonomske škole u Novom Sadu koji je sa uspehom uskladio sportske i školske obaveze obzirom da će u maju maturirati i dobiti diplomu ekonomske škole.

Đorđe Pantelić je vrsni napadač, a počeo je kao šestogodišnjak u Jedinstvu iz Brčkog . Pre godinu dana kao talentovani igrač stigao je u Vojvodinu gde je golovima i odličnim igrama u omladinskoj ligi Srbije potvrdio talenat, a kao nagrada za uloženi trud odlične igre, šest postignutih golova i nekoliko asistencija je potpis na vernost superligaša iz Novog Sada.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: NSinfo

Eze: Počeo sam na teži način, ali stvari su sada potpuno drugačije za mene - Vojvodina je veliki tim

POPULARNO