Moram da budem zadovoljan - nisam očekivao da ćemo igrati ovako kvalitetno


Vojvodina je igrala nerešeno 2:2 protiv Maribora, u prijateljskom meču odigranom u Beleku

- Moram da budem zadovoljan i to je put kojim treba da idemo, u svakom pogledu. Protiv ovako kvalitetnog protivnika, koji je igrao u grupnoj fazi Lige šampiona, momci su odigrali izuzetno u svim fazama igre. Naravno da uvek ima detalja o kojima možemo da razgovaramo i da ih popravimo, ali ovaj put stvarno moram da ih pohvalim za zalaganje, htenje i igru. Iskren da budem, nisam očekivao da ćemo u ovoj fazi priprema igrati ovako kvalitetno – kaže Stolica.

Osim povređenih Avramovskog, Radovanovića i Ilića, šansu su dobili svi igrači, pri čemu je skoro svako odigrao po 60 minuta, koliko je, u dogovoru između dva tima, trajalo svako poluvreme.

- I druga postava je ispunila očekivanja, iako smo drugo poluvreme izgubili sa 2:1. U drugoj postavi Maribora, bilo je igrača koji su napravili milionske transfere i imaju ogromno internacionalno iskustvo, dok smo mi imali našu decu 2000. i ’99. godište. To su mladi momci, koji su se na pravi način nosili sa ovakvim protivnikom i iskreno, zbog njih sam možda i srećniji – napominje Stolica.

U odnosu na utakmicu protiv Slovana, crveno-beli su danas igrali dosta bolje i stvorili mnogo više šansi od protivnika.

- To je potpuno logično. Ne treba zaboraviti da smo mi tek 20 dana zajedno, pa je očekivano da iz dana u dan budemo sve bolji i bolji. Drago mi je što smo imali jednu ovakvu utakmicu i što su momci, a pogotovo ova deca u drugom poluvremenu, shvatili na kom nivou mogu da igraju i odgovore zahtevima i obavezama. Sa te strane sam izuzetno zadovoljan – rekao je Stolica.

Odlukom šefa stručnog štaba crveno-belih, fudbaleri Vojvodine će danas imati slobodan dan, koji će iskoristiti za odlazak do obližnje Antalije, a sa radom će nastaviti u četvrtak, kada će ponovo trenirati u FC “Titanic Deluxe Belek”.

izvor, foto: fkvojvodina.rs

Ivana Španović šesti put zaredom - AK Vojvodina najbolji atletski klub