Ivana Španović šesti put zaredom - AK Vojvodina najbolji atletski klub


U prostorijama hotela „Crowne Plaza“ održan je svečani događaj Atletskog saveza Srbije, na kom su se dodelile zahvalnice i nagrade najuspešnijima u 2017.godini

U prepunoj sali, goste je prvi pozdravio predsednik ASS, Veselin Jevrosimović, koji je potom dodelio zahvalnice svim insititucijama, gradovima i sponzorima koji su nam pružili ogromnu podršku u prethodnom periodu.

Atletski savez Srbije nagradio je najbolje u godini koja je za nama. Najbolja atletičarka naše zemlje u seniorskoj konkurenciji je Ivana Španović, kojoj je ovo šesto priznaje zaredom i Lazar Anić u muškoj konkurenciji seniora.

Nakon prvog dela programa, na red su došli i najbolji atletičari u 2017.godini:

-najbolja mladja pionirka Vilagoš Adriana

-najbolji mlađi pionir  Ivić Nebojša

-najbolji pionir  Džakovac Amel

-najbolja pionirka Terzić Amra

-najbolja mlađa juniorka  Mićević Tamara

-najbolji mlađi junior  Đorđević Tihomor

-najbolja juniorka Gardašević Milica

-najbolji junior  Nedeljković Veljko

–  najbolja mlađa seniorka Barjaktarović Zorana

– najbolji mlađi senior  Kijanović Aleksa

– najbolji senior Lazar Anić

-najbolja seniorka Ivana Španović

Za najboljeg atletskog trenera (trofej Profesor Aleksandar Petrović) nagradu je dobio Goran Obradović iz AK Vojvodina Novi Sad, a za najbolji atletski klub proglašen je AK „Vojvodina“ Novi Sad.

“Drago mi je da su moj trener i moj klub proglašeni za najbolje. Zato želim da se zahvalim Atletskom savezu Srbije i svim sponzorima koji su nam omogućili da se spremamo za najveća takmičenja. Isto tako želim da čestitam Atletskom savezu Srbije na uspešnoj 2017. godini i poželim  da ova godina bude bolja od prethodne. Nestrpljivo čekam početak takmičarske sezone i nove podvige koje spremno dočekujem”, rekla je Ivana Španović.

foto: facebook.com/IvanaSpanovic


POPULARNO