Festival ljubavi ponovo u Novom Sadu - od 1. do 17. februara


Drugi po redu “Festival ljubavi” biće održan od 1. do 17. februara na Trgu slobode i još nekoliko lokacija u Novom Sadu

Novosađani i turisti, svakog dana će imati priliku da uživaju u raznolikom programu na Trgu slobode – nastupima akustičnih bendova, umetnika koji izvode klasičnu muziku, plesnim večerima, ali i nastupima dečijih vokalnih sastava.

U drvenim kućicama, i ove godine, izlagači će ponuditi različite proizvode i rukotvorine, a posetioci će moći da se provozaju ljubavnim fijakerom i fotografišu ispred nekoliko „ljubavnih vrata“, „kissing pointa“ i retro zida sa ramovima za slike.

Kao jedna od najvećih atrakcija prošlogodišnjeg festivala, zid od cveća, krasiće i ove godine Trg slobode. „Flower Wall“ biće ukrašen prirodnim cvećem, a na njemu će na 30 svetskih jezika pisati „ljubav“.

„Festival ljubavi“ se ove godine održava i na još nekoliko lokacija u gradu, pa će posetioci biti u prilici da prisustvuju promocijama knjiga sa temom ljubavi, ljubavnim pričama koje se kriju iza najvećih umetničkih dela galerija, maratonu ljubavnih filmskih klasika, turističkoj turi kroz ljubavnu istoriju Novog Sada, u saradnji sa Galerijom Matice srpske, Spomen-zbirkom Pavla Beljanskog, Galerijom likovne umetnosti poklon-zbirkom Rajka Mamuzića, Muzejom savremene umetnosti Vojvodine, Arenom Cineplex i drugima.

“Festival ljubavi” organizuju kompanije Color Press i “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada.

foto: Festival ljubavi Novi Sad